WeConnect Waalre
WeConnect is de verbindende factor voor heel Waalre

Heel Waalre verbonden

De wereld om ons heen wordt steeds digitaler. Denk aan online bankieren of belastingaangifte doen bijvoorbeeld. En wanneer je even geen zin hebt, bestel je de wekelijkse boodschappen gewoon online. Ook wordt er een stuk vaker thuisgewerkt en heeft online streamen en gamen ook een vlucht genomen. Deze ontwikkelingen hebben het leven op veel manieren makkelijker gemaakt.

Digitaal en sociaal verbinden

Echter het warme sociale contact, zoals een leuk praatje op de markt of in de supermarkt, wordt steeds schaarser. Wat technologie in de toekomst nog allemaal gaat brengen en wat dat op menselijk vlak gaat veranderen, kunnen we natuurlijk niet voorspellen. Feit is wel dat we steeds meer aangewezen zijn, en kunnen steunen, op digitale diensten.

Wij vinden het belangrijk om jou en andere inwoners van Waalre niet alleen digitaal maar ook sociaal te blijven verbinden. In de digitale wereld van vandaag nemen wij deze rol op ons door ons netwerk in te zetten voor nieuwe innovatieve diensten die bijdragen aan het gemak, het plezier en de veiligheid binnen de gemeenschap.

Heel Waalre verbonden

Ons netwerk biedt namelijk de vrijheid om eenvoudig en slim nieuwe digitale diensten te testen en als eerste ter beschikking te stellen aan de bewoners van Waalre. Diensten die zorgen voor verbondenheid en sociale veiligheid. Diensten die inspelen op jouw behoefte als inwoner.

WeConnect Waalre is dus niet alleen ván Waalre, maar ook vóór Waalre: we zijn volledig non-profit en alles komt ten goede aan Waalre. Dat betekent dat alle inkomsten direct terugstromen in de verbetering van ons netwerk en de creatie van nieuwe waardevolle initiatieven voor jullie. Daarin zijn we vrij uniek in Nederland en daar zijn we stiekem heel erg trots op!

WeConnect, de verbindende factor.

We staan voor je klaar.

Wij zorgen voor de aanleg en het beheer van het glasvezelnetwerk van heel Waalre. Dat doen we voor organisaties en inwoners, eigenlijk voor iedereen dus. Door het openstellen van ons open en onafhankelijke netwerk, verbinden we jou als inwoner met alle beschikbare glasvezelaanbieders. We sluiten niemand buiten, iedereen is meer dan welkom op ons netwerk.

In onze dagelijkse werkzaamheden brengen we de wensen van mensen en organisaties samen. We initiëren en faciliteren nieuwe innovaties en staan open voor elke samenwerking die hieraan bij kan dragen. Daarover vertellen we je hier graag meer!

Bij vragen staan we voor je klaar, nu en in de toekomst. Op veel vragen kun je makkelijk de antwoorden vinden op onze website, bijvoorbeeld bij meest gestelde vragen. Maar als je ons liever persoonlijk spreekt, kan dat uiteraard ook.

Contact

Wij zijn initiators en facilitators

Dit is ons team. Samen zorgen we voor een verbonden Waalre.


Hoe technisch ons netwerk in elkaar zit, zo menselijk zijn onze medewerkers. Samen vormen we een betrokken team dat elkaar aanvult en werken we iedere dag keihard om Waalre nog beter te verbinden. Bekijk wie we zijn en wat we precies doen bij WeConnect. 

Marcel
Menting
Anton
Ligtvoet
Wim
Gordebeke
Birgit
van der Vleuten

Marcel Menting

Directeur

 

Sinds september 2022 ben ik werkzaam als directeur bij WeConnect Waalre. Ik houd me met name bezig met de dagelijkse gang van zaken en de ontwikkeling van het bedrijf: waar gaan we naartoe en wat moet er allemaal gebeuren om dat voor elkaar te krijgen? Voor WeConnect Waalre zijn continuïteit en kwaliteit van belang. Dat doen we door professionele partijen te betrekken bij onze dagelijkse activiteiten.

Daarnaast zijn we gestart met het introduceren van diensten voor de inwoners van Waalre, een voorbeeld hiervan is Leefsamen en Altijd Thuis. Het leuke van mijn werk is de diversiteit aan werkzaamheden en om deze samen met bewoners en collega’s uit te voeren.

Mail Marcel

Anton Ligtvoet

Financieel manager

 

Sinds september 2016 ben ik werkzaam als Financieel Manager bij WeConnect Waalre. Omdat WeConnect een kleine organisatie is, zijn mijn werkzaamheden erg veelzijdig.

Het is onze missie om de inwoners van Waalre zowel digitaal als sociaal te verbinden met een duurzaam, onafhankelijk en open communicatienetwerk waar iedereen alle vrijheid heeft om, samen met ons, nieuwe innovaties te ontwikkelen, te testen en (als eerste) te gebruiken. Het geeft mij een goed gevoel om betrokken te zijn en, samen met mijn collega’s, verbinding te maken met de inwoners.

Mail Anton

Wim Gordebeke

Technisch adviseur

 

Als technisch adviseur houd ik me bezig met coaxtechniek, glasvezelaanleg en datanetwerken. Ik ben actief betrokken geweest bij de migratie van het kabeltelevisienetwerk binnen Waalre: van alleen levering van tv-signalen, naar een dienstennetwerk over coax en glasvezel.

Verder ben ik bij de aanleg van glasvezel op industrieterreinen betrokken, waarbij zowel de techniek als businessplannen centraal stonden. Momenteel hou ik me voornamelijk bezig met de volledige omzetting van het netwerk naar glasvezel. Met de verplaatsing van coaxdiensten over het glasvezelnetwerk van WeConnect Waalre, zijn wij de eerste in Nederland waar grootschalig coaxdiensten over glasvezel worden geleverd.

Mail Wim

Birgit van der Vleuten

Marketing & communicatie

 

Binnen WeConnect Waalre ben ik verantwoordelijk voor alle marketing- en communicatiewerkzaamheden. Een hele diverse functie waarbij geen dag hetzelfde is en ik met veel verschillende doelgroepen te maken heb.

Ik vind het belangrijk om te laten zien wat WeConnect Waalre voor de inwoners kan betekenen en dat we meer doen dan alleen het beheer van het netwerk.

Mail Birgit

Heb je een vraag, of wil je een idee met ons delen?
We horen graag van je.