WeConnect Waalre
29 april 2022

Update fase 1 en 2: iedereen voor €150,- een glasvezelaansluiting!

Alle deelgebieden uit fase 1 en 2 hebben in de afgelopen maanden een informatiepakket van ons ontvangen, maar de inschrijftermijn is intussen verlopen. Helaas heeft geen enkel deelgebied het minimale aanmeldpercentage van 50% behaald, wat in eerste instantie nodig was om te starten met de aanleg van glasvezel.

Maar we hebben goed nieuws! Omdat we graag iedereen de mogelijkheid willen geven om voordelig op glasvezel aan te sluiten, hebben we met onze aannemer BAM Telecom gesproken. We hebben hen bereid gevonden de aanlegprijs aan te passen, waardoor wij iedereen uit fase 1 en 2 voor een bedrag van slechts €150,- aan kunnen sluiten. Dit betekent dat ook de adressen die zich al hebben ingeschreven, aangesloten worden voor dit bedrag.

Deze aanbieding loopt tot 1 juli 2022. Daarna zijn de kosten voor een na-aansluiting weer het normale bedrag van €450,-. Heb je je nog niet aangemeld en wil je alsnog voordelig aansluiten op ons glasvezelnetwerk, loop deze laatste kans dan niet mis en meld je hier aan. Ben je wel al ingeschreven voor fase 1 en 2, dan hoef je je niet nogmaals aan te melden.

Heb je nog vragen of wil je meer weten over fase 1 en 2? Neem gerust contact met ons op of kijk eens bij de meest gestelde vragen.

 

Terug naar overzicht