WeConnect Waalre
18 januari 2024

Uitnodiging demonstraties Kepler Night Nurse tijdens Slimme Zorg Estafette

Tussen 29 januari en 22 februari vindt de ’Slimme Zorg Estafette’ plaats om slimme zorg en innovatie centraal te zetten in heel Nederland. De Slimme Zorg Estafette is een initiatief van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS).

Als WeConnect Waalre zijnde sluit dit perfect aan bij onze missie en visie: we willen Waalre niet alleen digitaal, maar ook sociaal verbinden. Dit doen we door ons glasvezelnetwerk in te zetten voor nieuwe innovatieve diensten die bijdragen aan slimme oplossingen, onder andere op het gebied van veiligheid en gezondheid. Onze samenwerkingspartner Kepler nodigt je in het kader hiervan van harte uit voor live demonstraties van de Kepler Night Nurse: ’s werelds beste valdetectie- en valpreventiesoftware.

Wanneer en waar?
Woensdag 21 februari van 13.30 uur tot 16.00 uur
Donderdag 22 februari van 10.00 uur tot 12.30 uur
Vrijdag 23 februari van 10.00 uur tot 12.30 uur

Locatie: Burgemeester Mollaan 34B, Waalre

De demonstraties duren ongeveer een half uur.

AI software voor in zorg
Kepler ontwikkelt artificiële intelligentie (AI) software voor in de zorg. Met de stijgende vraag naar ouderenzorg, en het dalende aanbod van zorgmedewerkers en verpleegkundigen, is dit een zeer actueel thema. De software merkt niet alleen op wanneer mensen vallen, maar ook wanneer mensen met dementie afdwalen van hun locatie. Daarnaast herkent het systeem ongewenste handelingen of gedrag, waaronder agressie. Op bovenstaande data geeft Kepler demonstraties hoe deze software in de praktijk werkt.

In het Kepler Vision Experience Center wordt zorgpersoneel getraind in het gebruik van Kepler Night Nurse en kun je ervaren hoe de AI software het leven van cliënten en zorgpersoneel vergemakkelijkt en veiliger maakt. Aan de hand van voorbeeldomgevingen ervaar je de voordelen van Kepler Night Nurse. In het Experience Centre worden valincidenten gesimuleerd en kunnen ongevallen in kaart worden gebracht. Zo ontdek je hoe incidenten in de toekomst voorkomen kunnen worden, zonder cliënten te storen.

Aanmelden demonstraties
Vanuit WeConnect willen we, samen met Kepler en haar partners, 10 woningen gaan voorzien van valdetectie-apparatuur en we zoeken mensen uit Waalre die hier interesse in hebben. Deze demonstraties zijn een uitgelezen kans om te zien wat de nieuwe mogelijkheden inhouden en te kijken of dit iets voor jou, of jouw naasten, is.

Wil je erbij zijn, meld je dan hier aan: www.slimmezorgestafette2024.nl (Selecteer bij de kalender ‘Regio Zuid’ en scroll bij de evenementen naar ‘Live demonstraties van Kepler Night Nurse’ of zoek via de zoekbalk naar Kepler. Je moet je eerst registeren om je aan te kunnen melden.) Of stuur een mail naar kvec@keplervision.eu

Meer informatie:
www.slimmezorgestafette.nl
www.keplervision.eu

Terug naar overzicht