WeConnect Waalre
7 februari 2022

Meld je aan als ambassadeur voor fase 1 en 2

Inmiddels hebben alle deelgebieden uit fase 1 en 2 een informatiepakket ontvangen en is de inschrijftermijn voor een aantal wijken nog in volle gang. Op dit moment heeft helaas nog geen enkel deelgebied het minimale aanmeldpercentage van 50% behaald, wat nodig is om te starten met de aanleg van glasvezel. Voor een aantal deelgebieden is de inschrijftermijn intussen al verlopen.

Vanwege de coronasituatie, wat het lastig maakt om bijeenkomsten te organiseren zoals voorheen, hebben we besloten om de inschrijftermijn te verlengen zodat bewoners alsnog de kans krijgen om voor een gunstige prijs glasvezel aan te sluiten. Op deze pagina kun je de ‘thermometer’ zien met het percentage aanmeldingen per deelgebied.

De brief die naar de deelgebieden in fase 1 en 2 verstuurd is nog eens nalezen? Bekijk deze hier.

Meld je aan als ambassadeur! 
Voor jou als bewoner is het van belang dat zoveel mogelijk adressen uit jouw deelgebied meedoen. Want hoe meer mensen zich aanmelden, hoe lager de kosten van een glasvezelaansluiting zijn.

We hebben daarom een mooie actie voor inwoners die een rol als ambassadeur op zich willen nemen.

Wil jij ambassadeur worden van jouw deelgebied en jouw buurtgenoten enthousiast maken om voordelig aan te sluiten op het glasvezelnetwerk? Aarzel niet om contact op te nemen via info@weconnectwaalre.nl, we vertellen je graag wat deze actie inhoudt en wat het je op kan leveren.

Terug naar overzicht