WeConnect Waalre
5 september 2022

Marcel Menting nieuwe directeur WeConnect Waalre

– – Persbericht – –

Sinds 1 september 2022 is Marcel Menting de nieuwe directeur van netwerkbeheerder WeConnect Waalre. Hij vervangt hiermee Jos van Best die van zijn pensioen gaat genieten. Marcel zal de uitrol van glasvezel in Waalre afronden en verder gaan met het introduceren van nieuwe innovatieve diensten voor de inwoners van Waalre.

In het afgelopen anderhalf jaar heeft WeConnect Waalre een grote ontwikkeling ondergaan. Van traditioneel coax-kabelbedrijf opererend onder de naam KT Waalre, naar een gehele rebranding met daarbij de nieuwe naam WeConnect Waalre. Ook is de focus komen te liggen op het uitrollen van nieuwe innovatieve diensten op het gebied van zorg, veiligheid, mobiliteit, sport en religie, waarbij gebruik wordt gemaakt van het unieke glasvezelnetwerk van WeConnect Waalre.

Terugblik
Jos kijkt terug op een mooie en leerzame periode vol uitdagingen: “Binnen Nederland hebben we in Waalre een unieke situatie bereikt als het gaat om de diversiteit en openheid van ons telecomnetwerk. Dat is te danken aan de daadkracht van de KT Waalre organisatie de afgelopen jaren. De uitrol van het glasvezelnetwerk bereikt binnenkort de laatste fase. Het is dan ook een goede tijd om juist nu het stokje over te dragen.”

Opvolging  
Het bestuur van WeConnect Waalre heeft in Marcel Menting een waardige opvolger gevonden. Hij is al jaren actief binnen de telecomwereld en sinds 2009 betrokken bij de ontwikkeling van glasvezelnetwerken en de glasvezeluitrol van Reggefiber en KPN. De glasvezelwereld is voor hem dan ook bekend terrein en tevens kent hij de regionale telecommarkt goed, iets waar de inwoners van Waalre de vruchten van plukken.

Om de directieoverdracht goed te laten verlopen, blijft Jos van Best tot en met oktober aan voor een gedegen inwerkperiode.

Terug naar overzicht