WeConnect Waalre
12 november 2022

Informatieavond Veilig wonen in Waalre

Op donderdagavond 1 december organiseren we de informatieavond ‘Veilig wonen in Waalre’ in Het Klooster in Waalre.

Tijdens deze bijeenkomst vertellen wijkagenten uit Aalst-Waalre en de brandweer, onderdeel van Veiligheidsregio Brabant-Zuidoost, over het belang van inbraak- & brandpreventie en veiligheid in de buurt. Interessante en waardevolle informatie tijdens deze donkere maanden. Er wordt daarnaast ook uitleg gegeven over de alarmdienst Altijd Thuis en na afloop is er de mogelijkheid om vragen te stellen en kan het alarmsysteem met korting worden besteld.

Het programma: 
19.00 uur: Inloop
19.30 uur: Welkom, presentatie politie en brandweer, demo Altijd Thuis
20.30 uur: Mogelijkheid tot het stellen van vragen / aanmelden Altijd Thuis

Locatie: Het Klooster, Waalre

De informatiebijeenkomst is gratis toegankelijk.

Altijd Thuis, een betrouwbaar én betaalbaar alarmsysteem 

10% van de Nederlanders heeft een alarmsysteem in huis, 90% nog niet. Alarmsystemen zijn vaak duur in aanschaf met hoge maandelijkse abonnementskosten voor opvolging via gecertificeerde meldkamers. Dat maakt alarmsystemen voor veel mensen een grote investering, terwijl dat helemaal niet nodig is. Daarom is WeConnect Waalre de samenwerking aangegaan met Altijd Thuis.

Altijd Thuis biedt een alarmsysteem dat betrouwbaar én betaalbaar is, enorm makkelijk in gebruik is en waarvoor zelfs geen abonnement nodig is! Je zit zelf aan de knoppen en je bepaalt zelf hoe jouw woning, bedrijfspand of verenigingsgebouw beveiligd wordt.

Bekijk alle mogelijkheden en voorwaarden op altijdthuis.nl/waalre of bel voor vragen naar Altijd Thuis via 040 – 780 06 41.

Terug naar overzicht