Hangt jouw foto straks in Het Huis van Waalre? Doe mee en win!

Doe mee met de fotowedstrijd ‘Trots op Waalre’. We zijn benieuwd naar jouw unieke kijk op onze gemeente en haar inwoners. Laat ons zien waar jij trots op bent en en wie weet win jij één van de 3 prijzen ter waarde van €500, €250 of €100, wordt jouw foto tentoongesteld in Het Huis van Waalre én steun je de Voedselbank. 

Wij zijn op zoek naar foto’s die een verhaal vertellen over onze mooie gemeente. Zorg er daarom voor dat Aalst-Waalre herkenbaar in beeld wordt gebracht. Of het nu gaat om een monumentaal gebouw, een idyllisch natuurgebied of de lokale sportvereniging. Alles is mogelijk zolang er maar een menselijke factor in het beeld aanwezig is.

Het maakt niet uit of je een professionele fotograaf met een camera bent of gewoon een enthousiaste hobbyist die fotografeert met een telefoon; iedereen uit de gemeente Waalre is welkom om deel te nemen aan deze fotowedstrijd.

Laat ons zien waar jij trots op bent. De 15 beste foto’s worden tentoongesteld in Het Huis van Waalre en verkocht voor het goede doel (Voedselbank Aalst-Waalre). De 3 winnende foto’s worden daarnaast beloond met mooie prijzen.

De uiterste inzenddatum is verlengd en de wedstrijd loopt nog tot 1 oktober 2023, dus pak je camera en leg jouw binding met Aalst-Waalre vast op beeld. Wie weet word jij wel de winnaar van de fotowedstrijd ‘Trots op Waalre’!

Hieronder vind je de spelregels voor deelname aan de fotowedstrijd. Veel plezier en succes!

Spelregels om deel te nemen

Herkenbaarheid:
Aalst-Waalre moet herkenbaar in de foto terugkomen. Dit kan bijvoorbeeld door het vastleggen van bekende gebouwen of straten, monumenten, de lokale sportvereniging of de idyllische natuurgebieden.

Menselijke factor:
In de foto dient een menselijke factor aanwezig te zijn. Dit kunnen één of meerdere personen zijn.

Deelname & inzendingen:
• De fotowedstrijd is alleen toegankelijk voor inwoners van de gemeente Waalre;
• Zowel professionele fotografen als enthousiaste hobbyisten kunnen meedoen;
• De foto moet door de inzender zelf gemaakt zijn en mag niet eerder gepubliceerd zijn;
• De foto moet in kleur zijn en digitaal worden ingediend;
• De foto moet bij voorkeur 3750 x 2600 pixels of groter zijn en mag max. 4 MB zijn;
• De foto moet in JPG- of PNG-formaat worden geüpload;
• Per persoon mogen maximaal 3 foto’s worden ingediend;
• De foto moet vóór 1 augustus 2023 worden ingediend.

Jurering & prijzen:
• De ingezonden foto’s worden beoordeeld door een deskundige jury, die zal letten op originaliteit, creativiteit en technische kwaliteit. Zij maken een voorselectie van de 15 beste foto’s.
• De 15 beste foto’s worden tentoongesteld in Het Huis van Waalre. Hierop mag vervolgens gestemd worden. De foto met de meeste stemmen wordt de winnaar.
• De top 3 wordt bekendgemaakt via de website van WeConnect Waalre. Vooraf wordt er persoonlijk contact met hen opgenomen.
• WeConnect Waalre behoudt het recht om de foto’s te gebruiken voor promotionele doeleinden.

Wedstrijdreglement

Upload je foto('s)

Max. bestandsgrootte: 32 MB.
Max. bestandsgrootte: 32 MB.
Max. bestandsgrootte: 32 MB.
Je mag maximaal 3 foto's uploaden

1e prijs: €500

2e prijs: €250

3e prijs: €100

Verloop van de wedstrijd

Met de fotowedstrijd willen we unieke beelden verzamelen die onze trots voor onze mooie gemeente Waalre laten zien. Natuurlijk willen we deze aan iedereen tonen, vandaar dat we de 15 mooiste foto’s exposeren in Het Huis van Waalre.

Hieronder een overzicht van het verloop van de wedstrijd:
• Tot 1 oktober 2023 kunnen foto’s worden ingestuurd;
• Begin oktober worden de 15 mooiste foto’s gekozen door de vakjury en worden ze bekend gemaakt op onze website en via onze social media kanalen;
• Hierna kan er een aantal weken op onze website gestemd worden op de beste 15 foto’s;
• In de periode oktober/november (datum wordt nog bekend gemaakt) worden de 15 beste foto’s geëxposeerd in Het Huis van Waalre;
• In november (datum wordt nog bekend gemaakt) is de prijsuitreiking van de 3 winnende foto’s in Het Huis van Waalre;
• De winnaars van de 3 foto’s waar het meest op gestemd is, ontvangen prijzengeld in de vorm van een waardebon.

Verkoop voor het goede doel

De 15 beste foto’s van de fotowedstrijd worden te koop* aangeboden op onze website. Alle opbrengsten worden geschonken aan de Voedselbank Aalst-Waalre.

*Na afloop van de expositie in Het Huis van Waalre kan de gekochte foto worden opgehaald door de koper.

Actie

Opbrengst fotoverkoop voor de lokale Voedselbank

WeConnect Waalre vindt het belangrijk om bij te dragen aan de samenleving. De 15 beste foto’s van de fotowedstrijd worden daarom te koop aangeboden via de website van WeConnect Waalre en de opbrengsten hiervan worden geschonken aan de Voedselbank Aalst-Waalre.

Alle hulp is welkom

De Voedselbank heeft veel kosten en daarnaast zijn steeds meer huishoudens aangewezen op de Voedselbank. Om dit allemaal te kunnen blijven bekostigen heeft de Voedselbank  steun nodig. Daarvoor zijn zij aangewezen op donaties. Jouw donatie is dan ook meer dan welkom.

Doneren 

Er zijn verschillende manieren om te doneren aan de Voedselbank Aalst-Waalre, klik voor de mogelijkheden op onderstaande knop.

Ik wil doneren