Jouw aansluiting thuis WeConnect Waalre
Sluit nu jouw woning voordelig aan op glasvezel!

WeConnect Waalre en BAM Telecom gaan verder met de aanleg van glasvezel

Fase 1 en 2 is van start! Destijds hebben niet alle bewoners van fase 1 en 2 kunnen profiteren van de aanleg van glasvezel. Met deze actie maken WeConnect Waalre en BAM Telecom het mogelijk om alsnog voordelig aan te sluiten op het glasvezelnetwerk.

Alle deelgebieden hebben in de afgelopen maanden een informatiepakket van ons ontvangen, maar de inschrijftermijn is intussen verlopen. Helaas heeft geen enkel deelgebied het minimale aanmeldpercentage van 50% behaald, wat in eerste instantie nodig was om te starten met de aanleg van glasvezel.

Nu voor slechts €150,- aansluiten op glasvezel!

Laatste kans!

Omdat we toch graag iedereen de mogelijkheid willen geven om voordelig op glasvezel aan te sluiten, hebben we met onze aannemer BAM Telecom gesproken. We hebben hen bereid gevonden de aanlegprijs aan te passen, waardoor wij iedereen uit fase 1 en 2 voor een bedrag van slechts €150,- aan kunnen sluiten. Let op, dit is een eenmalige kans!

Deze aanbieding loopt tot 1 juli 2022. Daarna zijn de kosten voor een na-aansluiting weer het normale bedrag van €450,-. Heb je je nog niet aangemeld en wil je alsnog voordelig aansluiten op ons glasvezelnetwerk, loop deze laatste mogelijkheid dan niet mis en meld je hieronder aan.

Ja, ik wil glasvezel!

Laat deze unieke kans niet voorbijgaan om voordelig aangesloten te worden op ons glasvezelnetwerk. Ben je wel al ingeschreven voor fase 1 en 2, dan wordt jouw adres uiteraard ook aangesloten voor €150,-. Je hoeft je niet nogmaals aan te melden. Na 1 juli wordt de planning gemaakt voor de vervolgstappen.

Acties glasproviders

De komende tijd zullen er een aantal providers met acties voor glasvezeldiensten komen.

Jouw aansluiting op de toekomst!

De hoeveelheid data die we jaarlijks verbruiken groeit enorm. Dit is een van de redenen om over te stappen op glasvezel, want een stabiel en betrouwbaar netwerk is belangrijk om optimaal gebruik te kunnen blijven maken van internet en tv. WeConnect investeert al sinds 2012 in de aanleg en onderhoud van het glasvezelnetwerk in Waalre. Het bestaande kabelnetwerk (coax) zal op termijn alleen nog beschikbaar zijn voor het radio-tv (RTV) signaal en niet meer voor internet en andere diensten. Het is op lange termijn namelijk onbetaalbaar om 2 netwerken te onderhouden en technisch up-to-date te houden.

Vandaar de definitieve stap naar glasvezel. Op termijn is glasvezel dan ook het enige netwerk voor televisie-, internet-, en telefoniediensten. Gebruik je Ziggo op het huidige coaxnetwerk en wil je Ziggo behouden na aanleg van de glasvezel, dan worden de coaxdiensten automatisch omgezet naar de glasvezelaansluiting door middel van een omvormer.

Maak je gebruik van diensten op koper, bijvoorbeeld van KPN, dan kun je jouw provider vragen om omgezet te worden naar glasvezel. Een nieuw abonnement kan ook aangevraagd worden bij onder andere glasvezelproviders Fiber, TriNed, SNLR, Freedom, Solcon of Plinq, zij leveren al langere tijd op ons netwerk.

Voordelen glasvezel

Hieronder hebben we de voordelen van glasvezel nog even opgesomd:

  • Supersnel en betrouwbaar internet zonder haperingen en storingen
  • Zonder problemen tv kijken, streamen, gamen en videobellen met meerdere mensen tegelijk
  • 50x sneller data versturen én binnenhalen
  • De glasvezelkabel deel je alleen met je huisgenoten en niet met de rest van de buurt
  • Glasvezel verbruikt 60% minder energie en is daardoor beter voor het milieu
  • Vrije keuze uit providers, zie weconnectwaalre.nl/jouw-aansluiting
  • Op termijn is glasvezel het enige netwerk voor televisie-, internet-, en telefoniediensten

Wil je ook aangesloten worden op de toekomst? Meld je dan meteen aan.

Ja, ik wil glasvezel!

Vragen?

Heb je nog vragen of wil je meer weten over fase 1 en 2? We hebben hier de meest gestelde vragen verzameld. Heb je een andere vraag of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Benieuwd wat bewoners uit Waalre zelf van onze diensten vinden? Lees het hier.

 

 

Meld je aan voor een voordelige glasvezelaansluiting.

Ja, ik wil glasvezel!