WeConnect faciliteert de verbinding met morgen

Aansluiting voor bedrijven

Omdat we steeds meer data zullen gaan gebruiken, is het belangrijk dat we kunnen bouwen op een betrouwbaar netwerk met een onbegrensde capaciteit. Glasvezel is hét antwoord op supersnel en betrouwbaar internet. Nu en in de toekomst.

Supersnel, betrouwbaar internet

Geen haperende gesprekken meer en geen storingen. Data versturen én binnenhalen via glasvezel is gemiddeld 50x sneller dan je gewend bent. Bovendien deel je de glasvezelkabel niet met de rest van de buurt. Het glasvezelnetwerk is klaar voor de toekomst.

Beter voor het milieu

Glasvezel verbruikt 60% minder energie dan kopernetwerken, zoals ons coaxnetwerk en het oude telefoonnetwerk. Onderzoek heeft aangetoond dat we enorm kunnen besparen als we allemaal overstappen op glasvezel. Glasvezel maakt onze wereld een stukje schoner.

Glasvezel op kantoor

WeConnect zorgt ervoor dat het glasvezelnetwerk bij jouw bedrijf binnenkomt. Wil je weten of er in de wijk al glasvezel is aangelegd en jouw kantoor is aangesloten? Via de postcodecheck op deze pagina bekijk je eenvoudig de huidige situatie en aansluitmogelijkheden voor jouw bedrijfsadres.

Er is al een aansluiting

Is er al een aansluiting op jouw bedrijfsadres, dan heb je als organisatie binnen Waalre het voordeel dat je kunt kiezen uit meerdere glasvezelproviders. Je bepaalt zelf wat voor jouw organisatie de beste deal is.

Bekijk onderaan deze pagina de verschillende providers en maak je keuze.

Er is nog geen aansluiting

Als je nog geen glasvezelaansluiting hebt, neem dan eerst contact met ons op via aanvragen@weconnectwaalre.nl

Je kunt ook een prijsopgave aanvragen via dit formulier.

Mijn aansluiting verplaatsen

Als je het aansluitpunt dat je hebt wilt verplaatsen, neem dan eerst contact met ons op via aanvragen@weconnectwaalre.nl

Je kunt ook een prijsopgave voor een verplaatsing aanvragen via dit formulier.

Schade melden

Het kan natuurlijk zijn dat er door werkzaamheden schade ontstaat aan het glasvezelnetwerk. Als er schade is ontstaan op je privéterrein, dan zijn de kosten daarvan voor de veroorzaker. Meld de schade zo snel mogelijk aan ons want misschien hebben andere adressen er ook hinder van.

Neem telefonisch contact op met ons kantoor: 040 – 2218044 (iedere werkdag tussen 09.00 en 13.00 uur bereikbaar) of mail ons: info@weconnectwaalre.nl

Kies zelf de provider die het beste bij je past

Aansluiten op jouw adres? Check het hier!

Vul hier je postcode in en zie wat de mogelijkheden zijn op jouw adres.

Aan deze postcodecheck kunnen geen
rechten worden ontleend

Kies je provider

Door ons open en onafhankelijke glasvezelnetwerk hebben wij de mogelijkheid om meerdere glasvezelproviders aan te bieden. Je bepaalt dus helemaal zelf welke provider het beste bij jouw organisatie past en welke diensten je afneemt.

Klik op de logo’s van de providers om de verschillende mogelijkheden te zien. De basisdienst internet is altijd een onderdeel van een glasvezelabonnement. Een televisie- of telefoonaansluiting kun je als aanvullende diensten kiezen. Let op! Er kan maar 1 provider tegelijkertijd over de glasvezel leveren.

De providers die je hier ziet, zijn slechts een greep uit het aanbod. Je kan bij iedere mogelijke provider een aanvraag doen of zij diensten leveren op het netwerk van WeConnect Waalre.

Ziggo is, en blijft, een leverancier van coaxdiensten die in Waalre ook via de glasvezel tot jouw woning geleverd kunnen worden. In de woning wordt door middel van een omvormer het signaal van optisch naar elektrisch gezet. Gefaseerd worden alle bewoners met diensten van Ziggo over coax (en een glasvezelaansluiting in huis) door ons benaderd om het signaal te ontvangen over glas. Indien dit nog niet gebeurd is, kun je ook met WeConnect Waalre contact nemen om een afspraak te maken. Wij zullen aanvankelijk in opdracht van Ziggo via de coax het signaal activeren.Wanneer je enkel een glasvezelaansluiting hebt, dient er eerst een omvormer geplaatst te worden door WeConnect Waalre vóór de installatie van een Ziggo-monteur.